Ensilumi (romanttisempi versio)

Runoilija Lemony

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2006
Viimeksi paikalla: 26.11.2017 10:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You gotta live with your dreams, don't make them so hard.
 

Lumihiutaleet sulivat huulillesi.

Minä myös.

Selite: 
Toisenlainen versio Ensilumesta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavan pikkuinen runo ja jollain tapaa oikein söpö :)

Tämä on todella ihana! Kuten mainitset, romanttinen versio..
OIjoi, miten näin pieneen tekstiin saa noin kaunista asiaa?

Minä sulin tämän ansiosta, koska tämä on niin romanttinen. :)
Iihana.

Lyhyttä ja kaunista. Toden totta, tämä on romanttinen.

 

Käyttäjän kaikki runot