.. ja sinä

Runoilija mvj2002

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.4.2017 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.5.1967

Ei ole.
 

Halusin kulkea rinnallasi
saada voimaa toisistamme
Ottaa vastaan
mitä elämä eteen toisi

Viiltelysi nollasi minut
ihan kuin meillä yhdessä
ei olisi väliä
Sinä tekisit mitä haluat
kun siltä tuntuu

Mitä haet siitä
minkä tarpeen se täyttää
Minkä pään sekoittaminen
hakeutuminen hakattavaksi

Etkö jaksa arkea
Pitääkö vajota pohjalle
jotta edes noustessa
mikään tuntuu miltään

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Arki on paljon arvokkaampaa kuin juhliminen.
 

Käyttäjän kaikki runot