Rinnakkaistodellisuus

Runoilija mvj2002

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.4.2017 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.5.1967

Ei ole.
 

Kuvittelin pitkään
sinut rinnalleni täällä

Istumaan sohvalle
kuuntelemaan musiikkia
Kokemaan asioita yhdessä
kuten kerran

Unelmat kantavat ihmistä
ovat turvapaikka
kun totuutta ei tahdo sietää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan oikein, unelmat eivät koskaan katoa <3
 

Käyttäjän kaikki runot