Näen oranssin hehkun kosketuksessa,
tunnen vesiputouksen kaulallani,
tunteet iskevät voimakkaammin
ja minä en pelkää
enää hetkeäkään
Ajatus on läsnä,
tunne vie sen,
molemmat tuntevat tien -
sitä pitkin minä kävelen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä runo.