Annoin sinun
määritellä minut
Nyt on vaikea löytää itseään
luomasi kuvan keskeltä
ja sen ulkopuolelta
Kuten aina
annan sinulle anteeksi
koska sellainen minä olen
ainakin
Selite:
Mistä kadonnutta minuutta etsitään?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi