Niin paljon, mitä haluaisin sanoa.
Niin vähän sanoja, jotka sopivat.
Paljon sellaista, minkä sinä jo tiedät.
Paljon asioita, jotka jäävät sanomatta.
Ei kuitenkaan mitään,
mikä jäisi huomaamatta.
Aina tukea, turvaa ja neuvoja.
Ei aina sellaisena kuin minä toivon,
mutta minun parastani ajatellen.
Paljon minä valitan,
joskus tyhjästä
ja kovin vähän jaksan kiittää,
vaikka olisikin aihetta.
Kaikesta huolimatta
minä kuitenkin rakastan sinua.
Olethan paras kaikista.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi