Meidän arkemme

Runoilija Chop

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2006
Viimeksi paikalla: 9.11.2016 23:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja tavallinen voi olla tavattoman ihmeellinen.
 

Rajatonta rakkautta,
onnen kyyneleitä poskilla.
Paljon kauniita sanoja
ja hyvää hiljaisuutta.
Helliä kosketuksia
ja lämpimiä tunteita.

Joskus pahojakin päiviä.
Vaikeuksia käsi kädessä.
Lyhyitä mykkäkouluja
ja teräviä huomautuksia turhasta.
Hetkiä, joita ei olisi halunnut.

Toisinaan tarvitaan
korjaavia sanoja,
erilaisiä tapoja olla pahoillaan.
Puhetta puutteistamme,
sovintoa keskenämme
ja ymmärrystä virheillemme.

Toisen rakastamista tuomitsematta,
tukien päätöksissä, jotka ovat vaikeita.
Auttaen aina eteenpäin,
kohtaamaan kauheatkin asiat.
Keskinäistä luottamusta
ja halua yhteiseen elämään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Chop asiaa äidille 6.5.2015 0 Runo
Chop Meidän arkemme 21.12.2014 0 Runo
Chop Nimetön 22.9.2014 0 Runo
Chop selitystä vailla 28.7.2014 0 Runo
Chop eivät ne ole vain sanoja 22.1.2014 0 Runo
Chop Nimetön 12.10.2013 0 Runo
Chop Sanaton 11.10.2013 0 Runo
Chop Nimetön 11.10.2013 0 Runo
Chop Nimetön 17.7.2013 0 Runo
Chop 22:22 12.3.2013 0 Runo