Taivuta vartaloni kaarelle
pohjaksi valon ja varjon tanssia
Suudelmien väleissä
hiuksia ja epäluuloa
Itsekkyys pukee minua
muita materiaaleja osuvammin
Eivätkä vatsanpohjasi perhoset
kuihtuneet tuhoon
vaan turtumukseen
Kuinka monta toistoa vaaditaan
että sitä opikseen ottaisi,
niin että kantapäät kolahtelee
Selite:
Tuntuu ettei sitä oikein osaa enää
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ei osaa ei. Hieno silti.