pelkoja osa1

Runoilija minzkuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006
Viimeksi paikalla: 4.6.2024 10:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.6.1987

 

pelkään, että kadotan
sinut vaikka sanot
että pysyt ikuisesti
rinnallani.
pelkään, että unohdat
minut vaikka sanot,
että olen mielessäsi
joka hetki.
pelkään, että menetän
sinut niinkuin olen
menettänyt kaiken muunkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

- enää en pelkää
sillä tiedän jo miltä se tuntuu

 

Käyttäjän kaikki runot