isomummu

Runoilija Junnu92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä lopeta rakastamista, vaan rakasta lopettamista.
 

Sen kertoi tuuli puissa.
Sen kuiskaili ruoho maassa.
Sen tuikki tähdet taivaalla.
Sen ropisi vesipisarat peltikatolla.
Isomummu on nyt kotona.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, todella herkkä ja kaunis! :)

 

Käyttäjän kaikki runot