Haluaisin nähdä valmistujaisesi,
olla ensimmäisten joukossa halaamassa.
Haluaisin nähdä valasi,
nähdä kuinka seisot asennossa.
Haluaisin tukea sinua elämässäsi,
pyyhkiä kyyneleet ja kuulla naurusi.
Selite:
<3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi