yh / n:o 6

Runoilija la-da-da

nainen
Julkaistu:
71
Liittynyt: 21.8.2013
Viimeksi paikalla: 22.11.2024 10:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Kiitos vierailustasi sivullani.
 


ota luku
kuuteen

ja laske lauma

päivään
uuteen

ruoki, hoivaa, kanna
parhaintasi anna


ota luku
kuuteen

ja laske lauma
hyvään tuuleen

olet siinä yksi
ja tärkeimpäsi

hyvällä
luvalla,

luvulla 

yksi
tai kuusi


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea! Samaistuttava vähän isomman perheen lapsena.
Kerrassaan upeaa, kaikessa rauhassa laskemassa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot