Nimetön

Runoilija memberme

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen. ja haluan olla. joka hetkessä kiinni. kerron tarinaani, rakkausdraamaani.
 

Sä oot jättäny muhun pysyvän jäljen
arven johonkin käden ulottumattomaan
jonka parantaa aika ehkä
mutta mikä ei katoo koskaan

Sä oot rikkonu palasiksi mun uskon ihmisiin
sait hetkeksi unohtamaan
että maailma on paha ja hyvä
ja kuinka luotetaan

Haluaisin olla välittämättä ja elää
kuin sinua, tai meitä, ei koskaan olisi ollutkaan
mutta muistot, ne satuttavat ja kauniit
on kirjoitettu musteella ihollemme

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot