Hidastetaan muttei jarruteta
ei pysähdytä
Koska kaikki kuolee jos antaa ajalle tilaa
Rakastetaan muttei revitä rikki
joka päivä jokaista sanaa
Maalataan mielummin yhdellä siveltimellä
Pidetään kiinni eikä irroteta
vaikka myrskyt tai tuulet yrittävät erottaa
Olemme antaneet siitä sanamme
Koska sinä annoit minulle sydämesi
ja minä omani sinulle
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkän toiveikas. Hyviä tavoitteita.