Täällä tulee aamiainen
sininen valo
pöydälläsi.
Selite:
Olin toissavuonna menossa aamulla neljän aikaa dösällä siellä järvisuomen alueella matkalla Uukuniemelle. Taivas oli verenpunainen ja kaunis. Niin tämä ja nämä kolme uutta runoa syntyi siellä kesän aamuhämärässä. Elokuun aamussa.Ja on runoja vielä useampi. Kirjoitan myöhemmin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi