Olo on niin voimaton,
melkein mahdoton,
kun niin rakastunut on.
Mielessäni olet koko ajan,
menen yli rajan,
tunteissani hajoan.
Itken en,
tai ainakin mä luulen sen,
jos mä menetän sun rakkauden.
Kainaloosi kaipaan,
vaikkei ensimmäinen halaus tapahdukaan,
ikinä varmaan.
Vaikeeta on rakastua,
kun et minua halua,
nappasit mut narulla,
eikä tästä tunteestä ole palua.
<3
Selite:
rakkaus, ihastus tai mitä nyt tämä on on kaunis mutta kiduttava tunne.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koukuttavaa
hyvinkin. :)