Allt jag vill säga
rymms i tre små ord.
Men jag är rädd
att du inte förstod.
Ingenting känns värre,
än din tomma blick.
På grund av den
är mitt hjärta i dåligt skick.
Du är för långt borta,
därför hörde du inte mig ropa.
Det är svårt att få dig och förstå,
du hörde inte på.
Jag älskar dig så...
Selite:
uusi rakkaus...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi