Post mortem

Runoilija suntsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2006
Viimeksi paikalla: 23.9.2019 10:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 "There is nothing 
more powerful

than a girl
with a pen

who is brave enough
to use it"
 
vuosien jälkeen
kietoo kaiken
valkeaan kankaaseen
muistaa vähän 
väärin
kuinka kaikki oli
hyvin

olet
edelleen poissa
etkä enää tule
kuin joskus
silloin tällöin uniin
tai tuoksuissa

 ikävä halkaisee
kaiken kahtia
laittaa toivomaan
taivaslinjaa auki
edes kerran

mutta sinä vain 
kasvat kukkaa
kesä toisensa
jälkeen
olet kuolleena
niin paljon  enemmän
täällä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, kolme viimeistä riviä todellakin pysäyttävät täysin <3 
Kiitos!!
Tämä meni todella syvälle tunteisiini. Upeasti kirjoitat tutusta tunteesta. 
Lämmin kiitos!
Riipaiseva.
Kiitos kommentistasi!
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
suntsu Merenneitona 7.8.2019 1 Runo
suntsu Värisokea 7.8.2019 1 Runo
suntsu Tiimalasi 26.7.2019 1 Runo
suntsu Post mortem 25.7.2019 6 Runo
suntsu Vedenkestävä 7.7.2019 3 Runo
suntsu Hylkeet 6.7.2019 4 Runo
suntsu Viisitoista 28.6.2019 2 Runo
suntsu Varpaat 20.6.2019 1 Runo
suntsu Kylkiluu 20.6.2019 1 Runo
suntsu Hirviöt 8.6.2019 6 Runo