Ote Kuonalan diktaattorin päiväkirjasta

Runoilija Putkis82

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tervetuloa Kuonaan!
Onnittelen, olet elänyt turhaan.

Olet kapula koneessa,
kiilana rattaassa.

Yritäpä nousta,
juosta ja paeta.

Kyllä me sinut vielä kamppaamme,
takaisin omaan liejuunne.

Jää tänne kanssamme,
silloin me sinua autamme.

Mut jos pois tahdot paikasta tästä,
Yksinäs saat selvitä elämästä.

Et mitään ole,
eikä koskaan mitään tule.

Olet vapaa menemään,
mutta pääse et täältä mihinkään.

Polkusi on oleva kivinen,
huutosi tuskainen,
mutta silti sanot;
"minä lähden".

lähti hän pois maasta hirveästä,
nauttimaan oikeasta elämästä.

Selite: 
Omistettu Oulun Sosiaalitoimelle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oivallinen teksti. Yhteiskunta osaa kyllä olla viheliäinen. :)

hieno runo! :D

 

Käyttäjän kaikki runot