Kai minä tiedän
miten tätä ajetaan
ohjataan
tai jotain -
Uskon todella tietäväni
kuinka täällä tulee toimia,
että liikennemerkit rytmittävät
ja näin pois päin;
Silti hieman pähkäilen, että
mikä olikaan
tämän laulun nimi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi