Voisitko

Runoilija EnkeliIlmanSiipiä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisitko hetken mua katsoa
Hetken kanssani kulkea
Ehkä kätesi käteeni kietoa

Voisitko hetken minulle hymyillä
Kasvojani edes kerran hyväillä
Soittaisitko kerran
Tai sanoisitko edes kerran hei

Voisitko edes hetken mua rakastaa
Tai edes antaa niin ymmärtää...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipaus edes pieneen hetkeen...herkkä ja samalla koskettava on runosi

tuon voisin kysyä siltä yheltä ihanalta pojalta. /:

 

Käyttäjän kaikki runot