Pyöritä pulloa
kosketa salaa
Kuin et tietäisi
tekeväsi pahaa
Aina uudelleen
sydämeni luottamuksen petät
Vain vaivoin
tekosi salaan
Kun ystävääni kyynelsilmin
Viimeisenä iltana halaan
Kerro minulle,
mitä tulisi ajatella
Kun katson uhriasi uusinta
Toistaen samat virheet
jälkeesi jätät
Vain katkeruutta suurinta
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi