Miksi minua vainoat,
Kipeä menneisyys?
Eikö riitä
Etten kaltaiseni enää ole?
Uusia lupauksia
En enää anna
Olen kyllästynyt antamaan
Luottamaan ja pettymään
Kun ei minuus muutu käskien
Päätöksen käsillesi lasken,
Kuin lapsen vastasyntyneen
Jos vaikka vielä kerran
Tahtoisit satuttaa?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi