Mennään

Runoilija Hippie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tien kulkija tien on vanki,vapaa on vain umpihanki.

 

Koskea sinua tahtoisin,
viedä sinut maailman reunalle
ja näyttää kultaisen tien,
joka johdattaa meidät sinne paikkaan,
missä ei tarvita sanoja
Vain katsekin riittää sanomaan kaiken
ja jo kosketuskin on kultaa

Mennään,
sillä sinut minä haluan
Mutta odota,
sillä meillä on aikaa
Anna minun oppia taas

Meidän ei tarvitse mennä kauas
löytääksemme sen paikan
Vain toistemme läheisyyskin
voi meidät sinne viedä,
jos vain tahdomme
Ota siis kädestäni kiinni
ja lähde matkaan

Mennään,
sillä sinut minä haluan
Mutta odota,
sillä meillä on aikaa
Anna minun oppia taas

Sinä olet minulle aamu,
kun haluan herätä
Sinä olet minulle ilta,
kun tahdon valvoa
Mennään…

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot