katsoessani yöhön
tunnen sisälläni pistoksen
tiedän että olet siellä jossain
mutten sua koskettaa voi
muistaessani hymysi
kipu sydämessäni yltyy
tiedän että olet läsnä sydämessäni
mutten sua rakastaa saa
yön kauneus hukuttaa minut
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi