Ei selvää muistikuvaa,
tapahtuiko tosiaan niin,
teimmekö synnin keskenään,
teitkö sen kysymättä,
olinko mukana ollenkaan,
olinko mukana tahdollain,
olinko nukkena vierelläis,
kysynkö, tahdonko tietää?
Selite:
Tämä on tuore tapaus -08
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi