Kaikki voidaan viedä Sinulta,
hetkessä
Kaikki hetkesi voit kadottaa,
sekunninmurto-osassa
Voit kadottaa ne ikuisuuteen
Et voi saada sitä enään kiinni.
Mennyttä.
Selite:
Tajusin, että kuinka pienestä kaikki on kiinni.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi