Kuinka täyttää päivänsä
kohdistaa ajatukset
ja kiinnittää huomionsa tärkeisiin asioihin
Kunnes yö saapuu
ja kuinka yksin sitä onkaan.
Ainoina ystävinään
Suru, Pettymys ja Kaipuu.
Aamulla ilmassa leijuu miksi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tuttu tunne. Tästä runosta kuvastuu ihmisen herkkyys. Ominaisuus, josta syntyy negatiivisten tunteiden lisäksi hienoja asioita, kuten runosi. Kosketti.
Hiljaisuus tuo kaikki nuo takaisin, hyvä runo
Siksi, että aina on jotakin. todella vaikuttava runo. kiitos! :)