Maailma huutaa onnellisuuttaan,
ja minä en nuku
Peili hymyilee takaisin, kun minä vastaan
On pimeää,
mutta aurinko paistaa
Maailma!
Minä olen valmis, eikä mikään voi minua estää
Selite:
Pelastit miut
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi