Kärsimättömyyden hetkenä

Runoilija Milena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En gång till, säger han, och jag springer aldrig ifatt.
 

Ylitsepursuavaa rakkautta,
odotusta, toivoa täynnä
Päivät pitkiä:

Kunpa tuntisin sinut jo!
Kunpa tietäisin,
mistä eniten pidät,
mistä kutiat,
miten lämmin on ihosi

Odotan naurua,
pehmeitä sanoja,
huutoa ja riitaa,
paijausta ja pusuja

Enhän voi rakastaa sinua rikki,
vaan en tahdo kuplamuoviinkaan kietoa

Saat oppia rosot ja terävätkin reunat,
tulla laastaroitavaksi,
nähdä kaiken uusin silmin,
juosta ja nauraa, itkeä,
tuntea

Minä vain odotan saapumistasi
yhä uudelleen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot