Suunnaton ilo ja huoli valtaa sydänalaa
Kasvanko minä
kuin tuo pieni ihme sisälläni?
Opinko ymmärtämään,
kuuntelemaan sydäntäni
vai kuulenko ikuisesti kliiniset sydänäänet,
sykkeen,
enkä opi elämään?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi