Viha
ja
julmuus.
Niistä tämä maailma on tehty.
Riistit hengen rakkaasi,
eikä mikään häntä takaisin tuo.
Ja nyt viha on vallannut minunkin mieleni,
toivon kuolemaasi,
haluan rangaitsa sinua,
veit ystävän niin monelta.
Mikään ei ole niinkuin ennen.
Ei tuiki hänen iloiset tähtisilmät valoaan,
ei heleä enkelin nauru soi tuulessa,
hiljaisuus,
tapahtunut on tapahtunut.
Selite:
Sytytän kynttilän sinulle Emma!<3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
rankkaa
pidin todella paljon