Se sattui,
enemmän kuin mikään,
mutta eniten se sattui
sydämeeni.
Olen rikki,
sinisilmäinen pieni hölmö,
luotin sinuun,
rakastin sinua
ja rakastan yhä,
silti tunnen
pelkkää kipua,
kipua
joka tappaa
Selite:
Se kun tiedät olevasi toiselle pelkkä esine.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tiedän! Tämnä tunne kantautui puristavana, kirkkaana muistona kun luin runosi. Nyt siihen sekoittuu jo onneksi myös riemua selviytymisestä. Hienoa, mutta niin kipeää.
Huh, mitä flashbackeja tuli! Hyvä runo!