Anteeks taas.

Runoilija Signorina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Neiti takkutukka, lumpeenkukka, kompuroiva raitasukka
Laulaa kolikoita hattuun
Laulaa kuninkaista, sotilaista, liisoista ja ihmemaista
Ja siitä kuinka sattuu
Maija Vilkkumaa - Hei tie
 

Anteeks etten oo samallainen kun muut.
Anteeks että joukosta uskallan erottuu.

En enää muuta teekkään kun anteeks pyytelen.
Itteäni muitten tekemisistä syyttelen.

Mut miks ihmees mun pitääs olla samanlainen.
Kerro yksikin syy vaivainen.

Onko siinä jotain pahaa kun en muotivaatteita käytä,
tai kun en minihameita kaapin perällä säilytä.

Niin ja anteeks siitäkin etten oo hyvä uskoinen,
sun pettämisen arvoinen

Selite: 
Tälläne vaan ryäppys paperille.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot