special boy

Runoilija Signorina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Neiti takkutukka, lumpeenkukka, kompuroiva raitasukka
Laulaa kolikoita hattuun
Laulaa kuninkaista, sotilaista, liisoista ja ihmemaista
Ja siitä kuinka sattuu
Maija Vilkkumaa - Hei tie
 

elegant hat on your head, i like it
fonderfull smile on your lips, i love it
and those eyes
i adore those eyes
you do it on your way,
why every boy can't be like you?
oh, maybe that's only good thing
you're special..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot