Luulin että todella välität

Runoilija minna89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille, jotka jaksavat laittaa kommenttia. Hienoa, että jotkut pitävät runoistani.
Muistakaa lukea muitakin runoja kuin vain sen joka sattuu ensinmäisenä olemaan =)
 

Nojaa seinään,
Katson sinua.
Olet toisella puolella luokkaa,
Kaikki odottaa että päästäisiin kotiin.

On perjantai,
Viikonloppu alkaa.
Katson sinua silmiin,
Niistä nään että et katso minua.
Vaan kelloa seinällä,
Joka on melkein suoraan yläpuolellani.

Huokaisen syvään,
Sillä nyt tiedän,
Ettet tykkääkkään minusta.
Huokaisen uudestaan,
Sillä minä annoin taas huijata itseäni.
Luulin että todella välität..

Selite: 
Kaikkea sitä uskookin, tänään vasta sen ymmärsin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot