Kuolema

Runoilija johannna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tykkään saada palautetta ois ihanaa jos vaivaudutte :)
 

Yleensä kuolemaa vihataan, mutta mitä pahaa se on tehnyt?
Se vie sinulta läheiset, mutta ei se ole kuoleman vika.
Jokaisen tarvitsee joskus lähteä, joko myöhään tai aikaisin.
Kuolemaa kuvataan mustana ja pahana, mutta se päästää kärsimyksestä sairaat ja epätoivoiset.
Ne eloonjääneet vain pelkäävät kuolemaa, eihän muiden mielipiteitä voi edes kuulla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot