Jossain on aina jotain enemmän

Runoilija Canneberge brute

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituspöydällä, sängynjalkojen välissä, runoilijan riimeistä ruhjoutuneet sormet... Osa runoista kertoo omasta sydämestä, osa tulee sieltä, mutta kertoo toisten sydänten tarinan
 

Jossain
on aina jotain enemmän
jotain paremmin
jotain valmiimpaa

Nousen lokinpaskaiselta
torikahvilan tuolilta ja
kävelen rantaan väistellen
turpeiden lintujen
levottomia koreografioita
mukulakivillä

Jossain
on aina jotain suurempaa
suuremmat mahdollisuudet
suurempi kolera-allas

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot