Tuntematon

Runoilija jentet97

Hiljaisuutta ilmassa
katulampuissa yöperhosia

huppupäinen hahmo
kaduilla kävelee

Määrätietoisuus ja päättäväisyys katseessa
ei sivuille eikä taakseen katso
vain eteenpäin

Kohti tuntematonta tulevaisuutta
mysteerinen hahmo kulkee.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Me kaikki olemme välillä ikäänkuin jossakin mysteerissä mukana <3
Niin, maailma on ihmeellinen ja mysteerinen paikka.
Kiitos kommentista~
Mystinen, mielenkiintoinen runo.
Kuolema on mysteeri.
Sen olemus on tehty tunnistettavaksi,
ettemme erehtyisi.
 

Käyttäjän kaikki runot