Hautajaiset

Runoilija jentet97

Vene lipui
rannalla väkeä

yksi ampui
tulisen nuolen

ja toinen heitti
viimeisen tuohen
veneeseen

harmaa ilmapiiri
harmaa mieli

mitä voit odotta
kun toisen menettää. 
Selite: 
Runomiitistä, sanoista: vene, tuohi ja harmaa. :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Menettäminen on luopumista, mutta kauniit muistot jäävät <3 
Koskettava ja hieno runo.
 

Käyttäjän kaikki runot