Taas on tullut aika.
Aika lähteä,
aika jättää kaikki,
mennä menojaan.
Toivottavasti ruoho on vihreämpää
aidan toisella puolella,
maan toisessa päässä.
Siltä se näyttää,
mutta onko se
harhaa ja kuvitelmaa
vai totta.
Aika sen näyttää.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi