Nimetön

Runoilija Nadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on väkevämpi kuin kuolema.
 

Mitä terapiaa
tämä on,
käsittelemättömiä tunteita
sellaisen ihmisen korvaan joka ei ymmärrä,
loukkaantuu minun tuskaani ja
ei soita
moneen päivään
vaikka se tuska on oikeasti minun.
Yksinoikeudella ja sinä lisäsit sitä.

Puhun totta, tästä on aikaa
ja silti, nyt asiat kasaantuvat jälleen mieleeni
yksittäisten tapahtumien kautta.
Kuuluuko minun nostaa asia vai antaa olla?
En tiedä.

Pelkään niitä hetkiä kun olen heikko
koska silloin olen sinuun niin kylmä
minun heikkoudessani sinun kuuluisi olla
niin vahva, että me pysymme pinnalla.
Ja olen jostain syystä ajatellut
ettet pysty siihen.

Pelkään että se on totta, ihmisiin joutuu aina pettymään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot