Miksi en

Runoilija Helpotus

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 30.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Realistinen optimisti. Pää taivaassa jalat maassa-tyyppi. Satunnainen runoilija.
 

Miksi en voi
lentää kuin lintu
nukkua kuin pieni lapsi
olla onnellinen kuin hullu.

Miksi en saa
sinua rakastaa
kasvojasi hyväillä
tuoksuasi tuntea.

Mikä minua estää?

Unelmissani voin lentää,
haaveissani saan rakastaa.

En malta enää odottaa,
jokohan kohta voisin aloittaa!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot