Rakkaus

Runoilija LadyMirQtie

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.1.2009
Viimeksi paikalla: 11.12.2018 12:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Minä.
Kaikkea liikaa ja liian vähän!
 

Olisko joku mun lähellä
Ja kertoisi "ei hätää lain"
Vierellä voisi kävellä
Ja pysyä siinä hiljaa vain
Yöksi niin ankaraksi
Tulis viereen istumaan
Meitä oisi vain me kaksi
Kuuta jäävä katsomaan

Hiljaa vierelleni käydä
Silloin kun mua itkettää
Pahan mielen hiiteen viedä
Onnen tunteen niin jättää

Pysy, pysy viekussani
Vuosi toinen kymmenen
Itse olet sielussani
Pois sua niin vain päästä en

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot