Laula vaan

Runoilija LadyMirQtie

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.1.2009
Viimeksi paikalla: 11.12.2018 12:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Minä.
Kaikkea liikaa ja liian vähän!
 

Lumivaahtoa en stressaa, eivät stressaa muutkaan, edes runopakkoa. Kuuma sisältä, sopiva päältä. Niitä ne petolaiset on. Kiehuu kuin hullu kun on syy juhlia. Laula, idiootti. Laula se laulu josta kukin maksaa seksinsä. Avoin haave on tylsä ja toimeton, jos lukee muodollaan köyhiä kaupunkeja. Luonto ja ravinto ovat yllättävän aurinkoisia. Vaan laula. Laula lumivaahdosta, laula muitten stressistä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot