tänäänkin pilvet hehkuvat oransseina jossain,
samalla kun täällä piiloudutaan niiden taa.
mitä se on, kun ennen pelkoa on kaunista,
niin ettei selkäänsä saa kääntää,
vaikka tietää jo
mitä kohta menettää
viimein huomasin, että rakkaudellakin on rajansa –
sinun ääriviivasi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
koskettava runo