Tulet
yön musta tomu
hiuksillasi
yön musta tomu
hiuksillasi
Outojen galaksien
vihertävä hehku
silmissäsi
vihertävä hehku
silmissäsi
Ja minä,
kevyenä
pellavakankaana,
kevyenä
pellavakankaana,
Laskeudun
Lanteillesi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut