Uni liukuu syrjään

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
367
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 16.9.2024 20:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Aamu hengähtää
auringon hipaistessa
sen pintaa, unensileää

Ja uni liukuu syrjään!

Minä tunnen kuinka
touvejani nyitään
tuulien tuimin käsin

Ja uni liukuu syrjään!

On sydämeni höyrykattila
täyteen ladottu 
mustaa, painavaa hiiltä
 
Jokainen nivel öljyttynä
pillien viheltäessä
valmiina syöksymään eteenpäin 
 
Kun uni liukuu syrjään!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Arvoituksellista, upeaa kerrontaa.
Tämähän on kuin pieni sinfonia :) 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot