Paikalla

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
370
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 8.11.2024 21:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Tule
horjuvin jaloin
kainaloni rauhaan

Pieni sisareni

Tule,
kätken sinut
kylkeni kuoppaan

Kiedon sinut
käsivarteni kaareen

ja tyyntyviin tuuliin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi miten ihana!
👍🏻 puhutteleva
suloinen

runon jälkeen tuli tyyni olo
Jokaisen elämässä on myös kauniita asioita.
Koskettava, lämpöinen, hieno teos!
...voisi saapuakkin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot