A350

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
370
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 8.11.2024 21:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Alkukesän lämpimään
taivaansineen
ne piirtävät polkunsa

Metallikyljet
leimuten kultaa ja tulta,
humisevin siivin

Multaisten jalansijojeni ylitse

Lentäkää
te siivitetyt
unelmat,
Kantakaa
ihmisen
kaipuuta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, elämässä on paljon ihmeellisiä asioita <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot